Spiritual Happiness @ A Glance

 • Mind Sanctuary & Sixth Sense

  Setiap manusia dijadikan Allah penuh dengan keistimewaan bakat dan kebolehan. Malah penciptaan otak juga sangat ajaib sehingga mempunyai kebolehan luarbiasa mengalahkan super komputer yang hebat sekalipun. Program ini dibangunkan dengan mengupayakan kuasa minda bawah sedar (sub-concious mind).

  Kita menjadi tidak bahagia hanya kerana tidak pandai mengawal maklumat-maklumat yang masuk ke dalam fikiran kita. Akhirnya kita yang ‘menciptakan’ ‘limitation’ yang menghadkan keupayaan untuk berjaya.

  Program ini berlangsung selama 2 hari bermula jam 9 pagi hingga 5 petang. Modul latihan dibahagikan kepada 3 iaitu :

  1. Modul Asas Mind Sanctuary
  2. Modul Lanjutan Mind Scantuary
  3. Modul Pilihan – 6th Sense Healing

  Smart Leadership

  Program ini dikhususkan untuk kumpulan pengurusan sesebuah organisasi yang tidak melebihi 25 orang setiap sessi. Modul yang disediakan agak berlainan dengan yang lain dimana lebih banyak simulasi dan latihan dalam kumpulan diadakan.

  Aktiviti-aktiviti yang menguji keupayaan kepemimpinan juga banyak diterapkan di dalam sessi ini untuk memastikan isu-isu seperti gaya kepimpinan, komunikasi berkesan dan merancang serta melaksanakan misi syarikat seperti yang diamanahkan.

  Pre-Retirement

  Persiapan untuk bersara seharusnya bermula saat ini juga. Ramai yang baru terkial-kial untuk mendaftarkan diri mengikuti program pra-persaraan ketika berumur 54 mahupun 55 tahun. Sudah terlalu lewat! Kami menawarkan program pra-persaraan di peringkat seawal yang mungkin kerana ianya memakan masa yang agak panjang. Modul yang disediakan sangat menarik dan berkesan, antaranya ialah :

  - Meraih Kebahagiaan.
  - Hidup Di Jalan Tuhan.
  - Life Goal Setting.
  - Financial Quotient.

  S.E.F.T

  Spiritual Emotional Freedom Techniques (or EFT) is an emotional healing technique, which is based on a revolutionary discovery that violates most of the beliefs of conventional psychology. It contends that the cause of all negative emotions is a disruption in the body’s energy system.

  Essentially, EFT is a form of “psychological acupressure” – except that we don’t use needles. The approach relieves symptoms by tapping on various body locations. This tapping balances energy meridians that become disrupted when we think about or experience an emotionally disturbing circumstance.

  Once balanced, the upset is usually resolved – the memory stays but the emotional charge is gone. Typically the result is lasting and is also accompanied by positive changes in thinking. The technique is easy to learn and ideal for self-help.

  From islamic perspective, we have incoporated islamic values such as the needs to submit and surrender to Allah Almighty. Only gabapentin street value. Allah the Creators that can heal and overturn our future to a betterment.

  Hypno-Sales

  Anda ingin menjadi seorang usahawan dan jurujual yang berjaya?
  Anda sering gagal mendapatkan klien dan projek yang diinginkan ?
  Tawaran proposal anda sering ditolak oleh klian atau pelanggan?

  Anda Wajib Ikuti Program Ini!!

  Dengan menggabungkan teknik NLP dan Mind Sanctuary, anda akan dilatih untuk meningkatkan sasaran jualan anda setiap bulan mahupun mendapatkan projek-projek yang penting.

  Apa yang anda perlu lakukan ialah berlatih dan terus berlatih sehingga mantap kerana tiada siapa yang dapat mengubah nasib anda lecuali diri anda sendiri celecoxib, celecoxib, celecoxib, celecoxib, celecoxib, celecoxib. melalui pertolongan Allah. Lakukan perubahan dan hiduplah menjadi luar biasa! Hubungi kami segera dan jangan berlengah lagi!!

  Budaya Kerja Cemerlang

  Program ini banyak diberikan ‘rating’ yang tinggi oleh mereka yang telah menyertai. Dengan gabungan jurulatih tempatan serta kepakaran yang ada pada setiap mereka, para peserta akan disajikan dengan pelbagai teladan, simulasi dan LDK bagi meningkatkan keupayaan mereka berinteraksi ditempat kerja. Peserta akan dibekalkan dengan beberapa teknik yang mampu menyuburkan tempat kerja sebagai lahan amal membuat kebajikan dan beribadah.

  Stress Management

  Program order subutex online. ini dirangka khusus untuk membantu para peserta menangani stress di tempat kerja mahupun dimana saja mereka berada. Ia mengandungi beberapa terapi khusus dan melalui ‘pemograman semula’ fikiran bawah sedar seseorang individu.

  Program ini telah dapat membantu ramai peserta untuk tidak cuba melarikan diri dari masalah tetapi mempersiapkan diri untuk menghadapinya dengan baik. Stress Perlu diurus dengan baik berkesan untuk meningkatkan produktiviti jabatan dan syarikat. Malah ianya sangat penting untuk membentuk keluarga yang sakinah.